We zoeken vrijwilligers!

Wil jij ook meedoen met het Lemster Dickens Festijn? Bij het Lemster Dickens Festijn zijn een kleine 500 enthousiaste vrijwilligers betrokken om een zo’n mooi mogelijk evenement neer te zetten. Naast acteurs en figuranten zoeken we ook mensen voor de organisatie:

  • Ons team communicatie en coordinatie vrijwilligers zorgt dat alle mensen hun bijdrage kunnen leveren. We kunnen in de aanloop naar ons festijn en tijdens het festijn jouw hulp goed gebruiken om te zorgen voor al onze vrijwilligers. Kom jij dit team versterken?
  • Ook ons team sponsoring is op zoek naar mensen. We kunnen dit evenement niet organiseren zonder sponsoren. Ben jij commercieel vaardig? Kom ons dan helpen met het werven van sponsoren en vrienden van Dickens.
  • Voor ons team PR & communicatie zoeken we versterking: social media, pr-activiteiten, website, perscontacten, maken van nieuwsberichten en vormgeven van benodigde materialen. Vind jij één of meer van deze activiteiten leuk en heb je twee tot vier uurtjes in de week tijd? Kom ons gezellige en enthousiaste team dan versterken. Samen zetten we het Lemster Dickens Festijn op de kaart!

Lijkt het jouw leuk om ook bij te dragen aan het Lemster Dickens Festijn? Laat het ons weten. Samen kunnen we kijken naar de jouw en onze mogelijkheden. Stuur een mailtje naar info@lemsterdickensfestijn.nl en we nemen contact met je op.