Stichting Lemster Dickens Festijn

Dickens in Lemmer wordt sinds 2018 georganiseerd door Stichting Lemster Dickens Festijn. De initiator van het evenement besloot in 2017 te stoppen met de organisatie. Een aantal Lemsters vonden dit jammer en besloten het evenement voort te zetten en de Stichting Lemster Dickens Festijn op te richten.

Mienskip: voor en door

De insteek van het evenement is samen met de mienskip. Voor en door inwoners, verenigingen, ondernemers, vrijwilligers en het bedrijfsleven in Lemmer. Alleen samen lukt het om een geslaagd evenement neer te zetten.

Word ook vrijwilliger van het Lemster Dickens Festijn!

Het Lemster Dickens Festijn wordt georganiseerd door vrijwilligers! Meer dan 500 enthousiastelingen zetten zich in om een zo’n mooi mogelijk evenement neer te zetten. Doe ook mee!

Er is van alles te doen. Via het aanmeldformulier kan je aangeven waar jouw/jullie talenten liggen of wat je leuk zou vinden om aan mee te werken. De betreffende commissie neemt z.s.m. contact met je op, maar volg ook de berichten via Facebook en onze website.

Deelnemen aan Dickens winterfair

De Dickens fair is een knusse winterfair die plaats vindt in hartje Lemmer tijdens het Lemster Dickens Festijn op 14 en 15 december 2019. De fair ligt in de route, rondom de Lemster Tour (hervormde kerk) en vlakbij de in/uitgang van het festijn. Er worden ca. 30.000 bezoekers verwacht. Ook een kraam huren? Kijk hier voor meer informatie.

Word commissielid

Lijkt het je leuk om mee te helpen met de gehele organisatie van het Dickens Festijn, dan zijn er nog plekken vrij bij diverse commissies:

  • Commissie sponsoring: winterfair, tickets, sponsorwerving (sponsoring@lemsterdickensfestijn.nl)
  • Commissie communicatie: Dickens krant, website, sosial media, nieuwsbrieven, posters enz. (communicatie@lemsterdickensfestijn.nl)

Laat je interesse weten via een mail!

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU