Volgende editie Lemster Dickens Festijn in 2024

Met een record aantal bezoekers kijken we terug op een heel geslaagd Lemster Dickens festijn 2022. Uit de evaluatie kwam wel naar voren dat de organisatie een grote belasting is voor de vrijwillgers. Daarom hebben we besloten om er een 2-jaarlijks evenement van te maken. De volgende editie van het Lemster Dickens Festijn is op 14 en 15 december 2024.

Veel tijd en nieuwe acts

Met elkaar investeren zo’n 400 vrijwillgers veel tijd en verzetten we heel veel werk om alles tot in de puntjes te regelen. De druk op een vaste groep vrijwilligers in de organisatie is daardoor best wel groot. De bezoekers geven aan dat ze graag iedere editie nieuwe dingen zien. Dat willen wij als organisatie ook graag, maar vraagt ook veel werk. Het projectteam heeft daarom besloten om van het Lemster Dickens Festijn een 2-jaarlijks evenement te maken. Dat geeft de organisatie meer tijd om over een mooie invulling na te denken en zorgt dat het ook leuk blijft voor de vrijwilligers. 

Geen Lemmer zonder Dickens sfeer


Maar wat is nu Lemmer zonder wintersfeer in december? Daarom slaan we dit jaar niet helemaal over. In het weekend van 16 en 17 december 2023 zorgen we voor een leuke activiteit. Wat weten we nog niet, meer informatie volgt.