Lemster Dickensdorp

Op 15 en 16 december 2018 verandert het centrum van Lemmer in een sprookjesachtig Dickensdorp. Beleef deze magische transformatie en dompel je onder in de bijzondere sfeer van weleer.

Laat je verrassen door de bijzondere inwoners. Geniet van mooie kerstliederen of een lekker hapje en drankje en ontmoet de vele acteurs en figuranten in het dorp.

Het verhaal

Wandel door de sfeervolle straten van het Lemster Dickens dorp. Ontmoet de kleurrijke inwoners die zorgen voor een bijzondere belevenis voor jong en oud.

Het verhaal: sfeer van weleer

Muziek & Acts

Op beide dagen is er een ruim aanbod van sfeervolle muziek en bijzondere straattheater acts.  Ontmoet de bewoners en waan je helemaal in de sfeer van weleer.

Het programma met meer details volgt later.

Dickens mysterie

Het Lemster Dickensdorp is welvarend, met diverse pakhuizen en grutters. Maar er gebeuren vreemde dingen. En er hangt een schaduw over bepaalde straten en stegen. Doe mee met het spel!

Bekijk Dickens mysterie

Dickens Fair

Struin ook eens langs de marktkooplieden die hun waar aanbieden. Op deze sfeervolle kerstmarkt vind je kramen met een divers aanbod in de unieke Dickens sfeer.

Bekijk Dickens fair

Smakelijk genieten

Lemster Dickens Festijn 2018 staat voor samen voor en door, daarom zorgen de horeca ondernemers van Lemmer voor een smakelijke Dickens beleving.

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht of bekijk onze veel gestelde vragen

Mail ons Bekijk FAQ

Ook meehelpen? Heel graag

We zoeken nog vrijwilligers voor allerlei taken.

Meld je aan

MENU