Lemster Dickens Dorp

Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 verandert het centrum van Lemmer in een sprookjesachtig Dickensdorp. Beleef deze magische transformatie en dompel je onder in de bijzondere sfeer van weleer.

Bekijk de plattegrond van Dickens Dorp of lees de Lemster Dickens Telegraph.

Vuurwerkshow

Kom ook kijken naar de spetterende vuurwerkshow in de Binnenhaven.

Zaterdag 15 dec om 21:00 uur.
Zondag 16 dec om 19:00 uur.

Het verhaal

Wandel door de sfeervolle straten van het Lemster Dickensdorp. Ontmoet de kleurrijke inwoners die zorgen voor een bijzondere belevenis voor jong en oud.

Het verhaal: sfeer van weleer

Theateracts

Op beide dagen is er een divers aanbod van ruim 30 straattheateracts. Van een motorbende, losgeslagen matrozen tot aan een echte Dickens-school, er is veel te zien! Bekijk het overzicht en lees de verhalen achter de acts.

Bekijk Dickens theateracts

Muzikale acts en koren

Van grote koren tot straatmuzikanten, van draaiorgels, tot musicalkinderen. Overal in het Dickensdorp hoor je muziek! De muzikale programmering is groot, ruim 40 acts, divers en doorlopend. Bekijk wie er optreden.

Bekijk Muziek

 

Muzikale flashmob

‘Hoor je het zingen op de straat?’

Zaterdag 15 dec om 17:00 en 20:00 uur.
Zondag 16 dec om 15:00 en 18:00 uur.

Zing ook mee!

Dickens Mysterie

Het Lemster Dickensdorp is welvarend, met diverse pakhuizen en grutters. Maar er gebeuren vreemde dingen. En er hangt een schaduw over bepaalde straten en stegen. Doe mee met het moordspel!

Bekijk Dickens Mysterie

Dickens Fair

Struin ook eens langs de marktkooplieden die hun waar aanbieden. Op deze sfeervolle kerstmarkt vind je kramen met een divers aanbod in de unieke Dickenssfeer.

Bekijk Dickens Fair

Smakelijk genieten

Lemster Dickens Festijn 2018 staat voor samen voor en door, daarom zorgen de horecaondernemers van Lemmer voor een smakelijke Dickens beleving.

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish    German

MENU