Lemster Dickens Puzzel 1000 stukjes

(2 klantbeoordelingen)

15,99

Op de puzzel zien we vijf herkenbare Lemster locaties, met daarop de bekende Dickens acts en figuren zoals de brandweer, de smit, een politieagent, bedelkinderen en een kerstkoortje. De puzzel van 1000 stukjes is ontstaan in een samenwerking met Stoffel & Wim Produksjes. De afmeting van de puzzel is 64 x 48 cm. De verzendkosten zijn €6,75.

Uitverkocht

Beschrijving

Door de corona omstandigheden was het Lemster Dickens Festijn afgelast. Maar als organisatie zitten we niet bij de pakken neer en hebben we creatief nagedacht. Als de bezoekers niet naar het festijn kunnen komen, hoe brengen we de Lemster Dickens sfeer dan bij de mensen thuis? De oplossing; we hebben het Lemster Dickens Festijn gevangen in een prachtige winterse  legpuzzel!

De puzzel van 1000 stukjes is ontstaan in een samenwerking met Stoffel & Wim Produksjes. Het in Lemmer en omstreken beroemde teken duo publiceren hun actuele cartoons ‘Onder de Hoek’ op Facebook en in het Lemsternijs. Op de puzzel zien we vijf herkenbare Lemster locaties, met daarop de bekende Dickens acts en figuren zoals de brandweer, de smid, een politieagent, bedelkinderen en een kerstkoortje. Met deze puzzel kun je thuis toch nog genieten van de sfeer van het Lemster Dickens Festijn.

Wil je meer puzzels kopen, bijvoorbeeld om cadeau te geven als kerstpakket, neem dan contact op met ons via info@lemsterdickensfestijn.nl 

2 beoordelingen voor Lemster Dickens Puzzel 1000 stukjes

 1. Robert

  Echt een leuke originele puzzel.
  Ben op alle edities van Dickens in Lemmer geweest. Nu het vanwege Corona niet door kan gaan is het des te leuker om toch die sfeer weer te proeven. Mooie puzzel, goede kwaliteit, zeker een aanrader voor de donkere dagen.

 2. Annemarie

  Super leuke puzzel, zeker als je Lemmer een beetje kent. Je herkent de gebouwen en zelfs de juwelier 🙂
  Puzzel is wel een beetje een uitdaging met de luchten en wat donkere tinten.
  Maar prima te doen en leuk om te leggen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lemster Dickens Puzzel 1000 stukjes

15,99

15,99

Uitverkocht