Word ook vriend!

Draag bij aan de basis van dit unieke winterevenement in Lemmer! Word jij FAMILIE, echte VRIENDEN of gewoon een fijne VRIEND? Meld je direct aan via het formulier hieronder.

Voordelen:

  • Elk jaar ontvang je je E-tickets automatisch in je mail-box
  • Je speelt mee met de Dickens VriendenLoterij en maakt kans op mooie prijzen!
  • Vermelding op de vriendenlijst op de website en/of Dickens krant 2021, bekijk wie er al vriend is
  • Je wordt op de hoogte gehouden van Dickens nieuws en speciale korting acties.

Wat nog belangrijker is: JE HELPT MEE! Want door jouw bijdrage aan het Lemster Dickens Festijn kunnen we het evenement elk jaar organiseren en weer een beetje mooier maken!


Vrienden en familie vindt Charles Dickens privé zaken. Daarom kun je alleen op persoonlijke titel vriend of familie worden.
Heb je een bedrijf en wil je bijdragen aan dit prachtige evenement? Kijk dan bij de sponsorpakketten of advertentie in de Dickens krant


Aanmelden - Vriend van Lemster Dickens Festijn

Word ook vriend van het Lemster Dickens Festijn en draag bij aan de basis van dit unieke winterevenement in Lemmer! De voordelen: 1. je speelt mee met de Dickens VriendenLoterij en maakt kans op mooie prijzen, 2. je blijft op de hoogte van vriendennieuws en acties, 3. je profiteert van unieke kortingacties bij Lemster ondernemers.
  • Op dit e-mailadres ontvang je elk jaar jouw E-tickets voor het Lemster Dickens Festijn. Ook word je op de hoogte gehouden van vriendennieuws en speciale acties op dit e-mailadres.
  • Vul hier je IBAN nummer in. De automatische incasso vindt jaarlijks in november/december plaats.
  • Vul hier in op welke naam het rekeningnummer staat, voorletters en achternaam.
    Ik geef toestemming aan Stichting Lemster Dickens Festijn om het bijbehorende bedrag van mijn keuze jaarlijks automatisch van mijn rekening af te schrijven. Ik ga akkoord met het opslaan van mijn gegevens ten behoeve van het Lemster Dickens Festijn. Wil je opzeggen? Stuur dan een mail naar sponsoring@lemsterdickensfestijn.nl
Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU