Download
de OK-app

OK-app Ticket upgrade

– Wat houdt de upgrade actie in?
Wanneer je van jouw pdf-ticket een ticket in de OK-app maakt ontvang je muntjes voor een oliebol en warme choco. En kan je naar binnen via de speciale OK-ingang.

-Hoe upgrade ik een ticket?
1. Download en activeer de OK-app
2. Klik op de ‘upgrade met OK’ button op de header in de bevestigingsmail.
3. Scan de QR-code die dan verschijnt vanuit je OK-app, vanaf je desktop. Vanaf mobiel kom je automatisch in je OK-app terecht wanneer je op de ‘upgrade met OK’ button drukt.
4. Je ontvangt de ticket(s) automatisch in de OK-app onder het kopje ‘tickets.’

– Hoef ik mijn ticket niet te printen als ik deze upload in de OK-app?
Nee, je kan bij binnenkomst je ticket laten scannen vanuit je OK-app.

– Moet ik gebruik maken van de OK-app?
Nee, je kan ook je ticket uitprinten en meenemen naar de locatie. Dan geniet je echter niet van de voordelen (speciale OK-ingang en 2 gratis muntjes per OK-app gebruiker*).

*Mocht je meerdere tickets hebben gekocht kan je deze eenvoudig doorsturen in de OK-app en ontvangen de andere ook dezelfde voordelen.

– Waar kan ik de OK-app downloaden?
De app is te downloaden in de App Store (Apple gebruikers) of in de Google Play Store (Android gebruikers)

– Wat zijn de voordelen om via OK-app mijn ticket te uploaden?
Als je je ticket via de OK-app upgrade, kom je binnen via een speciale OK-ingang en ontvang je per OK-app* twee muntjes.

*Mocht je meerdere tickets hebben gekocht kan je deze eenvoudig doorsturen in de OK-app en ontvangen de andere ook dezelfde voordelen.

-Waar haal ik mijn twee gratis muntjes?
Bij binnenkomst via de eigen OK-ingang ontvang je op vertoon van jouw geüpgradede ticket in de OK-app de 2 gratis munten.

-Kan ieder soort Dickens Festijn Lemmer-ticket in de OK-app gezet worden?
Nee, deze actie geldt alleen voor de online gekochte tickets.

-Hoe stuur ik mijn tickets door naar mijn vrienden via de OK-app?
Het doorsturen van je tickets met de OK-app gaat heel makkelijk. Open je OK-app en kies het ticket dat je wilt doorsturen. Rechtsboven in het scherm zie je het symbool voor doorsturen (je kunt dit symbool ook selecteren onderaan het ticket in het hoofdscherm). Selecteer het mobiele nummer van je vriend of vriendin in, schrijf eventueel een persoonlijk bericht en verzend het ticket. Als je vriend of vriendin de OK-app nog niet heeft krijgt hij/zij het verzoek om de OK-app te downloaden via de mail. Nadat de OK-app is gedownload en de registratie is voltooid, verschijnt het doorgestuurde ticket direct in zijn/haar OK-app.

-Wat is de OK-app?
OK maakt het kopen én opslaan van je tickets makkelijker, maar dat is niet alles! De OK-app maakt het ook mogelijk om al je klantenkaarten én bankpassen op te slaan. De komende tijd kun je in steeds meer winkels en webshops gebruik maken van de OK-app om af te rekenen. Zo hoef je bij betaling met de OK-app nooit meer je portemonnee bij je te hebben. Alles werkt handig en simpel samen. Wacht niet langer en laat ons je leven net even wat gemakkelijker maken!

Kom je er toch niet uit?
Neem dan contact op met OK betalen via de website van OK

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish    German

MENU