Dickens kleurplaatwedstrijd 2019

Doe je ook mee aan de Dickens kleurplaatwedstrijd 2019? Ben je tussen 0-5, 6-8 of 9-12 jaar, doe dan mee!. Kleur en versier jouw kleurplaat zo mooi mogelijk en misschien win je wel een leuke prijs! Zet ‘m op!

Download de kleurplaat en print hem uit! Of haal je kleurplaat op bij een Ticketpunt in Lemmer.

Inleveren kleurplaat

Lever je kleurplaat in voor dinsdag 10 december 2019, dan hangen we je kleurplaat op in de Lemster Dickens School tijdens het Lemster Dickens Festijn.

  • Bruinsma, kaas, noten en wijn in Lemmer
  • Primera in Lemmer
  • Break-out in Lemmer
  • Focus in Lemmer

Of stuur je kleurplaat op naar:

Lemster Dickens Festijn/kleurplaat
Bjirkestrjitte 6
8531 ZC Lemmer

Prijsuitreiking

Op zaterdag 14 december is de prijsuitreiking om 17:00 uur bij de Lemster Dickens School aan de Vissersburen. De winnaars worden uitgekozen door de commissieleden van het Lemster Dickens Festijn. Voor elke leeftijdscategorie worden leuke prijzen ter beschikking gesteld door Focus Lemmer.

Spelregels

Kinderen met de leeftijd tot en met 12 jaar kunnen mee doen met de kleurplaatwedstrijd 2019. Per leeftijdscategorie 0-5 jaar, 6-8 jaar en 9-12 jaar zijn er leuke prijzen (speelgoed en snoep) te winnen. Alleen kleurplaten die voor 10 december 2019 worden ingeleverd maken kans op een prijs. Per kind mag er één kleurplaat ingeleverd worden. Ben je niet bij de prijsuitreiking dan nemen we contact met je op. De winnaars worden ook bekendgemaakt via www.lemsterdickensfestijn.nl en via facebook.com/lemsterdickensfestijn. Heb je vragen mail naar info@lemsterdickensfestijn.nl Lemster Dickens Festijn verzamelt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deelname aan de actie en gebruikt deze alleen specifiek voor de kleurplaatwedstrijd 2019.

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU