Ontrafel het mysterie – doe mee

Help Sherlock Holmes het Dickens mysterie te ontrafelen. En doe mee aan dit spannende moordspel. Tijdens je bezoek aan het Lemster Dickens Festijn kom je op de route de verdachten uit het moordspel tegen. Bij deze verdachten zijn letters verstopt. Deze letters vormen een woord die naar de dader verwijst, lever je oplossing in.

 

Speur naar de verdachten

Op de plattegrond van Dickens Dorp  zijn de locaties van de verdachten te herkennen aan het vergrootglas op de routekaart.

Verzamel de verborgen letters

Bij iedere verdachte vind je een letter. Verzamel alle letters, vorm het woord en vind de clue die naar de dader verwijst.

Heb je de gouden tip?

Heb je het mysterie ontrafeld? Lever dan je oplossing in bij de uitgangen van het terrein. Dit kan je doen door je oplossing op de achterkant van de plattegrond in te vullen. Of geef je oplossing tot uiterlijk dinsdag 18 december via dit online formulier door.

Beloning – trip naar London!

De gouden tip die leidt tot de aanhouding van Jack the Ripper, wordt beloond met een spannende trip naar …… London!

De winnaar maken we binnen 14 dagen na het Dickens Festijn bekend via deze website en  facebookpagina.

Oplossing moordspel

Achtergrond en clues

Ben je op zoek naar goede clues om het mysterie op te lossen? Lees dan meer over de vermissing van Amy S. of lees de brief van Jack the Ripper. Ook kan je de verdachten beter leren kennen door de mini soap te bekijken.

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht of bekijk onze veel gestelde vragen

Mail ons Bekijk FAQ

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish    German

MENU