Lemster Dickens familie

Samen, samen voor en door! Alle buurtbewoners, vrijwilligers, verenigingen, ondernemers en sponsoren maken het Lemster Dickens Festijn mogelijk! Met elkaar creƫren we twee magische dagen in het jaar, waarin Lemmer het decor is van de sfeer van weleer.

Buurtbewoners Lemmer

Enthousiaste bewoners in het centrum van Lemmer helpen mee met o.a. de sprookjesachtige aankleding van het Dickens dorp.

Acts & vrijwilligers

Meer dan 350 vrijwilligers spannen zich in om weer een geweldig Lemster Dickens Festijn neer te zetten. Word ook lid van de Dickens familie en doe mee als vrijwilliger of figurant.

Aanmelden vrijwilliger

Lemster ondernemers

De verenigingen en ondernemers in Lemmer dragen vol enthousiasme bij aan het Lemster Dickens Festijn. Niet alleen als sponsor, maar ook kom je ze tegen in allerlei vrijwilligers taken of als acteur of figurant in een van de vele acts!

Kraamhouders

De kraamhouders op het Lemster Dickens Festijn zorgen voor een sfeervolle kerstmarkt, de Dickens fair, met een veelzijdig aanbod. Natuurlijk doen alle kraamhouders hun uiterste best om hun koopwaar en kleding in Dickens stijl aan te passen.De sfeervolle muziek op de fair draagt uiteraard ook bij aan de sfeer van weleer.

Aanmelden Dickens fair

Sponsoren en ‘vrienden van’

Word ‘vriend van’ of sponsor van het Lemster Dickens Festijn. Er zijn volop mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan dit mooie festijn. Mail naar info@lemsterdickensfestijn.nl voor de mogelijkheden, een overzicht van de sponsorpakketten volgt zsm!

Bekijk Sponsoren

Organisatie

De derde editie van Dickens in Lemmer (2018) wordt georganiseerd door Stichting Lemster Dickens Festijn.

Bekijk Organisatie

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht of bekijk onze veel gestelde vragen

Mail ons Bekijk FAQ

Ook meehelpen? Heel graag

We zoeken nog vrijwilligers voor allerlei taken.

Meld je aan

MENU