Dickens Lichtjestocht 2019

In aanloop van het Lemster Dickens Festijn kun je op vrijdagavond 13 december ’19 deelnemen aan een lichtjestocht. Deze tocht is ca. 5 km. tussen het centrum van Lemmer en het Ir D.F. Woudagemaal (heen en terug).

Begeleid door diverse Dickens-personages wandel je over de dijk langs het IJsselmeer naar het Woudagemaal, met een Lantaarn/Lichtje in je hand (neem deze zelf mee). Een prachtige kans om Lemmer en het Woudagemaal bij ‘nacht’ te beleven.

Chocolademelk en een wonderlijke nachtelijke beleving

Speciaal voor deze gelegenheid projecteert Blooming mooie afbeeldingen van het Woudagemaal op de kerk aan Turfland 60 waar de tocht start. Via een gedeelte van het Dickens dorp zal de tocht zich voortzetten naar het IJsselmeer. In het ketelhuis van het Woudagemaal krijgen de deelnemers een warme drank (koffie, thee of chocolademelk) aangeboden.

De tocht start om 19:00 uur bij Turfland 60 (Blooming) en eindigt rond 21:00 uur op dezelfde locatie. Deelname 2,- per persoon. Contant te voldoen op locatie. Er kunnen maximaal 200 mensen meedoen.

Kom ook in Dickens-stijl

Ben je van plan om deel te nemen aan deze magische wandeltocht? Doe mee en kom ook in Dickens-stijl Hoe meer mensen in Dickens-stijl deelnemen hoe sfeervoller de tocht zal worden! … en vergeet je lichtje niet want je weet nooit welke Dickens figuren al in het oude Lemmer actief zijn!! (let op; lantaarns of fakkels met echt vuur niet toegestaan)

Aanmelden Dickens Lichtjestocht

  • Persoonlijke gegevens

    Ik meld me aan voor de Dickens Lichtjestocht op vrijdagavond 13 december om 19:00 uur bij Tufland 60 (Blooming) in Lemmer.
  • Met hoevel personen neem je deel aan de Dickens Lichtjestocht?
    Ik neem 2,- euro gepast entreegeld mee per deelnemer. Pinnen is niet mogelijk.
Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish    German

MENU