Goed nieuws: Lemster Dickens Festijn gaat door!

door Dickens — op 26 september 2021

Na een lange periode van stilte komen de straten van het Lemster Dickens dorp weer tot leven! Het Lemster Dickens Festijn 2021 gaat door. Kom op 11 en 12 december naar Dickens Lemmer en beleef samen met ons ‘a Magical Christmas’.

Het organiseren dit jaar in de bekende opzet van het Lemster Dickens Festijn moet gaan lukken. Natuurlijk houden we de ontwikkelingen rondom corona goed in de gaten. Het festijn zal qua opzet op een aantal onderdelen wel wat afwijken en we hebben verschillende scenario’s klaarliggen. We zorgen er voor dat dit evenement veilig georganiseerd en bezocht kan worden. De gezondheid van alle vrijwilligers en bezoekers staat voorop.

De bewoners van het Lemster Dickens dorp kijken uit naar een magische kerst!

 

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU