Meld je aan als vrijwilliger

door Dickens — op 22 augustus 2021

Het bestuur en projectteam hebben de conclusie getrokken dat het organiseren dit jaar in de bekende opzet moet gaan lukken. Natuurlijk houden we een slag om de arm en rekening met nog geldende of nieuwe maatregelen. We houden de ontwikkelingen rondom corona goed in de gaten. We hebben verschillende scenario’s klaarliggen met aangepaste aantallen bezoekers, in de route houden we rekening met onder andere de 1,5 meter afstand en vermijden we grote verzamelingen. De gezondheid van alle vrijwilligers en bezoekers blijven voorop staan. Met de huidige stand van zaken is het ook weer mogelijk om met elkaar te oefenen, te klussen en te bouwen. We zijn al een beetje begonnen en nu na de zomervakantie willen we weer helemaal los met de voorbereidingen.

Het Lemster Dickens Festijn draait op vrijwilligers als acteur, figurant, zang/dans of een personage. Maar ook mensen die vooraf meehelpen met bijvoorbeeld decor of straatversiering, communicatie en PR, sponsorwerving, opbouwen, afbouwen en opruimen.

Alle hulp is zeer welkom. Je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je wilt besteden. Doe je (weer) mee? Laat het ons weten. Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden. Via het formulier aanmelden heeft onze voorkeur, onder andere omdat dan meteen de privacyverklaring is geregeld. Aanmelden per mail kan ook door te mailen naar indeling-acts@lemsterdickensfestijn.com. We ontvangen je aanmelding graag voor 15 september.

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU