Het licht in Lemmer is aan

door Dickens — op 23 juni 2021

Maandagavond 21 juni om 22:45 uur stak Wethouder de Jong van gemeente de Fryske Marren het licht in het centrum van Lemmer aan. Met een druk op de knop kwamen de Blokjesbrug, Flevobrug, Lemster Toer en het kerkgebouw ‘Tsjerke oan it Dok´ in het licht. In het laatste was vlak daarvoor een korte bijeenkomst waarbij stichting Oud Lemmer, mede namens de Ondernemers Vereniging Lemmer, even stilstond bij wat er aan deze ontsteking voorafging. Vele mensen en organisaties werden bedankt voor hun (financiële) ondersteuning. Dickens figuranten waren aanwezig voor de sfeer en hun betrokkenheid bij dit project.

Voorzitter Lemster Dickens Festijn Wiebe van de Lageweg:
“Vanuit het Lemster Dickens Festijn zijn we erg enthousiast over de verlichting van deze mooie en authentieke plekken in het centrum van Lemmer. Het geeft straks extra sfeer aan ons festijn in de donkere dagen van december. Het Lemster Dickens Festijn is een tweedaags winterevenement In Dickensstijl met muziek en (straat)theater in het centrum van Lemmer. De bruggen, De Tsjerke en de Lemster Toer komen met deze verlichting goed uit in onze aankleding van Lemmer in Dickens sfeer.”

Het lemster Dickens Festijn feliciteert de Stichting Oud Lemmer en de Ondernemingsvereniging Lemmer met het resultaat en het afronden van dit project.

Het is zeer de moeite waard om ’s avonds als het donker is een rondje Lemmer te maken en de verlichting te aanschouwen. Kijk voor meer informatie over dit project en een sfeerimpressie op de website van de Stichting Oud Lemmer Of bekijk dit filmpje.

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU