Succesvolle eerste dag

door Dickens — op 14 december 2019

Vandaag, zaterdag 14 december, kwamen meer dan 9000 bezoekers af op de eerste dag van het Lemster Dickens Festijn 2019! De vierde editie van dit sfeervolle evenement staat in het teken van ‘stoom’. Bezoekers kunnen in een trammetje stappen, genieten van Dickens personages die tumult veroorzaken, luisteren naar een divers aanbod van live muziek en verrast worden in het sprookjesbos of Ghost Alley. De winterfair met ca. 45 kramen is dit jaar verplaatst en vormt een gezellige markt rondom de Lemster Tour. Hoewel de wind flink waaide, kon toch alles gewoon doorgaan. Alleen de vuurwerkshow moest worden afgelast.

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU