De Dickens krant is uit

door Dickens — op 5 december 2019

In de Dickens krant lees je van alles over het mooie Lemster Dickens Festijn. Zo lees je meer over het tramtumult in Lemmer, de verschillende acts waaronder de stronttontsjeronners, de dorpsomroeper, Ghost Alley en Into the Woods. Maar ook over de verschillende muziekoptredens zoals Loba Loba, Samsoora, Koarbizznizz en Alice Springs.

In de krant vind je ook de route, het programma, informatie over ticketverkoop en parkeren en bereikbaarheid van het centrum van Lemmer. Het Lemster Dickens Festijn zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsor en ondernemers in Lemmer. Ook hen vind je terug in de krant.

De krant is huis aan huis verspreid in Zuid Friesland bij uitgaves van het NDC. Heb je de krant niet gehad dan kun je deze ophalen bij één van de ticketverkooppunten in Lemmer. Dat zijn Jumbo, Primera, Bruinsma kaas, noten & wijn en Break Out.
Of bekijk de krant hier