Help je mee?

door Dickens — op 7 november 2019

Om een groot evenement met zoveel acteurs, figuranten en bezoekers in goede banen te leiden, zijn er heel wat mensen nodig die hun steentje willen bijdragen.

Vooraf wordt er gepland, ingedeeld, genaaid, gepast, getimmerd en gezaagd.
Daarna volgt het briefen van de acteurs en de finishing touch voor de aankleding van decors en het uitzoeken en klaarzetten van de spullen.

Ook tijdens het evenement zijn er mensen nodig die helpen bij het schminken van de acteurs, mensen die de bezoekers stromen in goede banen leiden en mensen die zorgen dat al die vrijwilligers en acteurs voorzien worden van warme soep, broodjes, koffie etc.

Grime:
Op de ochtend vooraf worden de acteurs verwacht voor grime en om waar nodig iets aan hun kapsel te doen.
Bijvoorbeeld invlechten bij rijke kinderen of vegen vuil bij arme kinderen. Zwart tanden bij de arme vrouwen en mooie make-up bij de rijke dames.

Decor en straatversiering
De komende weken zijn we bezig in de tijdelijke loods aan de Pasveer 3 in Lemmer (richting McDonalds, onder viaduct door, op de oude gemeentwerf)
Hier verven we borden en decors, maken we aankleding met kransen, doeken, linten en zoeken we spullen bij elkaar die de sfeer in de decors en bij de acts verhogen.
Maandag- en dinsdag avonden vanaf 19.30 tot ca 22.00 uur. Loop binnen wanneer het je past!

Lijkt het je leuk om mee te werken aan dit prachtige evenement?
Meld je dan aan via de website of stuur een mailtje naar: info@lemsterdickensfestijn.nl

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU