Bedelkinderen vragen geld voor Stichting Leukemie

door Dickens — op 31 oktober 2019

Helaas behoren bedelkinderen ook tot het straatbeeld van Lemster Dickens. Deze kinderen zijn gelukkig niet uit op rottigheid, maar bedelen voor een goed doel. Bezoekers van onze Facebookpagina konden kiezen welk doel de bedelkinderen dit jaar steunen. Dat is Stichting Leukemiefonds geworden.

Dus lieve bezoekers van het Lemster Dickens Dorp wees gul, houd uw hand niet op de knip maar geef een euro of meer aan deze kinderen. Ze trotseren kou en narigheid om uw gegeven geld bij het goede doel te brengen. De bedelkinderen sprokkelen alle giften bijeen bij de katholieke kerk aan de Schans.

Stichting Leukemiefonds steunt onderzoek naar leukemie en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten bij patiënten van alle leeftijden. Doneer via www.leukemie.nl

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU