Dickens gaat ‘Nazomeren in Lemmer’

door Dickens — op 27 augustus 2019

Op zaterdag 14 september 2019 bezoeken Dickens-karakters het evenement ‘Nazomeren in Lemmer”. Van 10:00 – 17:00 uur is er van alles te doen in het centrum van Lemmer o.a.; de Oudheidkamer is open, er is koffie, poonroken, een springkussen, muziek, oude tractoren en motoren, wandeling ‘Het rondje Dok’, Oude Ambachten, monumentale schepen, een boekenmarkt EN Dickens-figuren.

Tijdens ‘Nazomeren in Lemmer’ is Stichting Lemster Dickens Festijn aanwezig met diverse Dickens-karakters in het dorp om alvast een beetje in de stemming te komen. Op deze zoekt Dickens naar nieuwe ‘vrienden’. Het wordt een gezellige dag met een heel klein voorproefje op het Lemster Dickens Festijn op 14 en 15 december 2019. Het thema-verhaal dit jaar is ‘Lemmer komt op Stoom’

Word ook Vriend van Dickens en win een reisje naar Maastricht!

Dickens zoekt vrienden die zich abonneren op het Festijn. Door ‘vriend’ te worden help je mee aan de basis van het Lemster Dickens Festijn, zodat het evenement elk jaar een beetje mooier kan worden. Vrienden van Dickens doen automatisch mee aan de Dickens VriendenLoterij, met als hoofdprijs dit jaar: een 3-daagse reis incl. ontbijt naar Maastricht, aangeboden door Travel-Point reizen Lemmer. Word ook vriend en meld je aan!

Lijkt het je leuk om mee te helpen of in de huid van een Dickens-karakter te kruipen? Bekijk hoe je je kan aanmelden als vrijwilliger.

Lees meer over www.lemsterdickensfestijn.nl of volg ons op www.facebook.com/lemsterdickensfestijn of www.instagram.com/lemsterdickensfestijn

 

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU