Reünie Dickens 2018 goed bezocht

door Dickens — op 23 maart 2019

Op zaterdag 23 maart jl. was het Woudagemaal in Lemmer het decor voor een reünie van het Lemster Dickens Festijn 2018. Meer dan 160 vrijwilligers kwamen op de reünie af en werden door Stichting Lemster Dickens Festijn bedankt voor hun geweldige inzet.

De reünie stond in het teken van gezelligheid, elkaar ontmoeten en sfeer proeven, maar ook meedenken voor aankomend Lemster Dickens Festijn 2019.

Woudagemaal in Dickens sfeer

Een aantal vrijwilligers kropen voor de gelegenheid weer in hun Dickens kostuum en rol.
Heelsmeester Craeck en zijn assistent Doosje waren druk in de weer met het registreren van de vrijwilligers. En de geest uit Ghost Alley zorgde voor geestige momenten onder de bezoekers. Ook was er muziek; koor Sjongersnocht en accordeonist Jan Veeneman maakten de middag levendig.

Op het doorlopende programma werd enthousiast gereageerd. Veel vrijwilligers namen deel aan een rondleiding door het gemaal of aan de theaterworkshop. De Dickens aftermovie werd getoond en de kinderen waren actief met circuscapriolen.

Er stond een lekker hapje en drankje klaar en alle aanwezigen konden rekenen op een klein presentje: de exclusieve Dickens Mok 2018.

Invulling Lemster Dickens Festijn 2019

Voor de invulling van Dickens 2019 werden veel ideeën opgehaald. Iedereen kon reageren op de vragen: Wat ging goed, wat kan beter en wat zijn je ideeën? Opvallend was de tevredenheid over de vrijwilligers catering, maar ook werden er hele creatieve ideeën opgehaald voor acts . Binnenkort worden dezelfde vragen voorgelegd aan de winkeliers/ondernemers in Lemmer.

Organisatie Lemster Dickens Festijn – nieuwe voorzitter

Sinds 2018 geeft Stichting Lemster Dickens Festijn invulling aan het evenement. Het stichtingbestuur bestaat uit drie leden: Meine van der Bijl, Piet Smits en Hans van Delft. Hans heeft samen met de andere bestuursleden de structuur van de nieuwe stichting zorgvuldig neergezet en vindt het nu tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter. Als stichting willen we Hans enorm bedanken voor zijn grote inzet het afgelopen jaar!
In de komende weken wordt de voorzittersrol van Hans van Delft overgedragen aan Wiebe van de Lageweg.

Word ook vrijwilliger!

Ben je enthousiast geworden door dit artikel? Sluit je dan aan bij het Lemster Dickens Festijn en meld je aan als vrijwilliger: Alle hulp is welkom, van hekken sjouwen, grime, of parkeerwacht, tot muzikant, acteur of sponsorwerver. Doe mee!

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU