200 wensen in de boom

door Dickens — op 31 december 2018

Maar liefst 200 wensen in de wensboom tijdens Dickens Festijn

Tijdens het Lemster Dickens Festijn kregen bezoekers de mogelijkheid om hun wens op te schrijven en deze in de prachtige verlichte wensboom te hangen. Ruim 200 mensen deden hier aan mee en schreven hun leuke, lieve en vaak ook ontroerende wensen op een houten kerstbal.

Suzanne de Rooij van Pure Uitvaart is de initiatiefnemer van de wensboom. ‘De dagen in December zijn vaak lastig voor mensen die het op een of andere manier moeilijk hebben. Een momentje om hier toch even bij stil te staan tijdens een sfeervol evenement als het Lemster Dickens Festijn blijkt dan ook veel mensen aan te spreken.’

Tegenover de wensboom was het Dickens weeshuis waar de arme kinderen bedelden voor wat geld. Samen met de vrijwillige donaties bij de wensboom en het geld wat de schoenpoetsers op Mainstreet voor hun werk kregen, leverde dit een mooi totaalbedrag van € 466,57 op voor het goede doel.

Dit jaar is het goede doel de Stichting Make-a-Wish Nederland. De wensen uit de boom en het geldbedrag zijn inmiddels overgedragen aan deze stichting, die het geld goed zal gebruiken om grote en kleine wensen in vervulling te laten gaan.

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht

Mail ons

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish German

MENU