Fotowedstrijd

door Laurina — op 4 december 2018

Bent jij fotografie liefhebber die altijd in camera in de aanslag heeft? Die altijd op zoek is naar het mooiste plaatje? Grijp dan de camera, het statief, wacht het juist moment af en schiet! Doe dan mee met de fotowedstrijd of publiceer je foto op social media met #DickensLemmer.

Stuur je foto (s) in
Je kunt tot zaterdag 5 januari meedoen. Stuur je digitale foto’s naar info@lemsterdickensfestijn.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en woonplaats. En vergeet hierbij niet te vermelden dat je akkoord gaat met de spelregels en algemene voorwaarden.

Wat kun je winnen?
Eeuwige roem! Maar je doet het niet alleen voor de eer. De drie mooiste foto’s krijgen een plek in onze eregalerij op onze website, Facebookpagina en Instagram. Daarnaast gebruiken wij de mooiste inzendingen voor ons promotiemateriaal voor het Dickens Festijn 2019.

#DickensLemmer

Gebruik tijdens het evenement #DickensLemmer bij het publiceren van je foto(s) op social media. De leukste/mooiste/ontroerendste nemen we tijdens het evenement zelf over op het Facebook of Instagram account van het Lemster Dickens Festijn 2018. Wie weet is het jouw foto!

Spelregels fotowedstrijd

  • Iedereen mag meedoen, van jong tot oud.
  • Je mag maximaal twee foto’s opsturen.
  • Je levert de foto’s digitaal aan in JPEG/JPG formaat en met een resolutie van minimaal 2 MB.

In januari maken wij de winnaars via onze website en Sociale Media bekend. Winnaars krijgen vooraf per e-mail bericht van ons.

Algemene voorwaarden
Door deel te nemen aan de fotowedstrijd, verklaren de deelnemers akkoord te gaan met de spelregels. Deelnemers verklaren door middel van deelname aan deze fotowedstrijd uitdrukkelijk dat zij alle auteurs- en intellectuele eigendomsrechten van de ingezonden foto’s bezitten en vrijwaren Stichting Lemster Dickens Festijn van iedere aanspraak door derden. Deelnemers dragen alle eigendomsrechten over aan de Stichting Lemster Dickens Festijn. Stockfoto’s mogen niet worden ingezonden.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer Stichting Lemster Dickens Festijn  het onbeperkte recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding (aan de deelnemer), zonder mededelingen vooraf en vrij van (re)productierechten voor promomateriaal te gebruiken.

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht of bekijk onze veel gestelde vragen

Mail ons Bekijk FAQ

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish    German

MENU