Lemster Dickens Festijn komt met misdaadsoap

door Laurina — op 24 november 2018

Het Dickens Mysterie – Zoek Jack the Ripper

Het Dickens Festijn in Lemmer komt met een eigen mini misdaadsoap. Vanaf woensdag 28 november t/m 13 december is de soap iedere doordeweekse dag te volgen op het Lemster Dickens YouTube- en Facebookkanaal . Het festijn wil bezoekers op deze manier kennis laten maken met de personages uit het moordspel Het Dickens Mysterie, één van theateracts tijdens het Lemster Dickens Festijn.

Moordspel Het Dickens Mysterie – het verhaal
Het Dickens Mysterie betreft het verhaal over de 30-jarige dame van plezier, Amy S. Zij wordt, na enige dagen vermist te zijn geweest, vermoord in het Dickens dorp teruggevonden. Zowel de politie als de beroemde detective Sherlock Holmes tasten volledig in het duister. Wie is de dader en wat was zijn of haar motief?

Wat is het Dickens Mysterie
Tijdens het Lemster Dickens Festijn kan de bezoeker het zogenaamde moordspel spelen. Zij kunnen Sherlock Holmes helpen door d.m.v. van een speurtocht op zoek te gaan naar de dader. Langs de route komt de bezoeker langs de verdachten uit het moordspel. Bij deze verdachten zijn letters verstopt. Met de letters vormt men een woord die naar de dader verwijst. De gouden tip wordt uiteraard met een prijs beloond. Lees alles over het Dickens Mysterie.

Uitzendingen
Vanaf woensdag 28 november t/m donderdag 14 december is er op alle doordeweekse dagen een nieuwe aflevering te zien. De afleveringen zijn te vinden op de facebookpagina en het youtubekanaal van het Lemster Dickens Festijn.

Bekijk de eerste aflevering: De verdachten!

Delen

Vragen? Mail ons

Stuur ons een bericht of bekijk onze veel gestelde vragen

Mail ons Bekijk FAQ

Translation

Read more information in German or Polish.

Polish    German

MENU